ΕΛΑΣΤΡΑΚ

Νέο χειμερινό ελαστικό Bridgestone Blizzak LM005 που χαρίζει στους οδηγούς αυτοπεποίθηση στο δρόμο

Η Bridgestone εφαρμόζει την τελευταία τεχνολογία ελαστικών για να επιτύχει εξαιρετικές επιδόσεις σε βρεγμένο, χιόνι και πάγο

                                                       

Η Bridgestone, η μεγαλύτερη εταιρεία ελαστικών και καουτσούκ στον κόσμο, αναβάθμισε την κορυφαία σειρά χειμερινών ελαστικών Blizzak. Με έναν μοναδικό σχεδιασμό πέλματος και μία προηγμένη κατασκευή, βάσει της αποκλειστικής τεχνολογίας σύνθεσης γόμας Nano Pro-tech της Bridgestone, το Bridgestone Blizzak LM005 δίνει στους οδηγούς εξαιρετικό έλεγχο και ασφάλεια, ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες. Με το Blizzak LM005, οι οδηγοί μπορούν να απολαύσουν τη βέλτιστη απόδοση σε βρεγμένο, χιόνι και πάγο.

Σε ετοιμότητα για το απροσδόκητο

Οι χειμώνες σε όλη την Ευρώπη γίνονται ολοένα και πιο απρόβλεπτοι, με νέες ακραίες βροχοπτώσεις, συχνές θερμοκρασίες κάτω του μηδενός και χιονοπτώσεις, σε ορισμένες περιοχές, για πρώτη φορά, εδώ και χρόνια.

Σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, η διατήρηση της πορείας και η διαχείριση της απόστασης φρεναρίσματος αποτελεί μεγάλη ανησυχία για τους οδηγούς. Στο χιόνι και τον πάγο, οι διαδικασίες ρουτίνας, όπως η οδήγηση σε ανηφόρα και η αποφυγή εμποδίων, γίνονται πιο δύσκολες και επίβουλες ως προς την εκτέλεση. Γι 'αυτό και η απόδοση του ελαστικού - του μόνου μέρους του οχήματος που είναι σε επαφή με την επιφάνεια του δρόμου - γίνεται όλο και πιο σημαντική.

Η Bridgestone έχει αναπτύξει το Blizzak LM005 για να προσφέρει στους οδηγούς ηρεμία και ευκολία. Βάσει έρευνας σε 20.000 οδηγούς σε όλη την Ευρώπη, το Bridgestone Blizzak LM005 δημιουργήθηκε με γνώμονα τις προσδοκίες τους και τις πραγματικές προκλήσεις, που αντιμετωπίζουν, προσφέροντάς εξαιρετικό έλεγχο και ασφάλεια σε όλες τις χειμερινές συνθήκες, ειδικά στο χιόνι και τον πάγο.

Επίδοση με κορυφαίες διακρίσεις

Δοκιμασμένο σε διάφορες συνθήκες χιονιού προκειμένου να εξασφαλίσει την καλύτερη συνολική απόδοση, το Bridgestone Blizzak LM005 προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις στο χιόνι και τον πάγο, σε συνδυασμό με την καλύτερη στην κατηγορία πρόσφυση και φρενάρισμα στο βρεγμένο. Δοκιμασμένο από τον TÜV SÜD - έναν από τους πιο αναγνωρισμένους, ανεξάρτητους οργανισμούς στην Ευρώπη, το Blizzak LM005 κατατάσσεται στις δύο κορυφαίες θέσεις της κατηγορίας για το φρενάρισμα και την έλξη στο χιόνι και τους επιδόσεις στο φρενάρισμα με πάγο.

Όπως και το θερινό ελαστικό τουρισμού της Bridgestone Turanza T005, το Blizzak LM005 έλαβε την καλύτερη απόδοση στην κατηγορία της πρόσφυσης στο βρεγμένο και του φρεναρίσματος. Γεγονός που το καθιστά ως το χειμερινό ελαστικό με την υψηλότερη βαθμολογία στο φρενάρισμα στο βρεγμένο και τις στροφές βάσει των δοκιμών του TÜV SÜD και το πρώτο χειμερινό ελαστικό που κατέχει βαθμολογία Α στην Ευρωπαϊκή ετικέτα στην πρόσφυση στο βρεγμένο σε όλο το διαστασιολόγιο της. Με τον βρεγμένο καιρό, να αποτελεί την πλέον συνήθη πρόκληση που συναντάμε στους δρόμους κατά τη διάρκεια του χειμώνα, η εξαιρετική απόδοση του Bridgestone Blizzak LM005 στο βρεγμένο, αποτελεί το βασικό χαρακτηριστικό γνώρισμα του ελαστικού.

Δυναμικός σχεδιασμός. Εξαιρετικός έλεγχος

Η απόδοση του Bridgestone Blizzak LM005 είναι αποτέλεσμα της τελευταίας τεχνολογίας στον τομέα των ελαστικών, με μια εξαιρετική συνέργια μεταξύ των υλικών της σύνθεσης γόμας και του σχεδιασμού του πέλματος, που ενισχύουν την πρόσφυση στην επιφάνεια του δρόμου.

Το ελαστικό έχει κατασκευαστεί βάσει της σύνθεσης γόμας Nano Pro-tech™ της Bridgestone, η οποία έχει υψηλή περιεκτικότητα σε διοξείδιο του πυριτίου για βελτιωμένη απόδοση στο βρεγμένο και το χιόνι. Το διοξείδιο του πυριτίου επιτρέπει στο ελαστικό να παραμένει μαλακό ακόμη και σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, γεγονός που εξασφαλίζει μέγιστη πρόσφυση. Η χρήση της νέας τεχνολογίας ανάμειξης της επιλεγμένης νάνο-σύνθεσης γόμας της Bridgestone για τη βελτίωση της διασποράς πυριτίου του ελαστικού συνδυάζεται με την ισχυρή συμπεριφορά της σύνθεσης γόμας για να δώσει στο Blizzak LM005 μια απολύτως συνεπή απόδοση σε όλες τις χειμερινές συνθήκες.

Το πέλμα έχει επίσης σχεδιαστεί για να αναλάβει το σύνολο των χειμερινών συνθηκών. Οι περισσότερες πλευρικές αυλακώσεις στην περιοχή των ώμων, ενισχύουν την ικανότητα «φτυαρίσματος» του ελαστικού στο χιόνι και τον πάγο και βελτιστοποιούν την πίεση επαφής των μπλοκ ώμων του ελαστικού, κατά το φρενάρισμα, ενώ εφαρμόζεται αυξημένη αναλογία κενών στην κεντρική περιοχή του σχεδιασμού του πέλματος για τη βελτίωση της απομάκρυνσης του νερού και της παγίδευσης του χιονιού. Η χρήση ενός σχεδιασμού πέλματος με αυλακώσεις ζιγκ-ζαγκ βελτιώνει την πρόσφυση μεταξύ του χιονιού στις αυλακώσεις και του χιονιού στο δρόμο.

Η σχεδίαση 2D Sipe του Bridgestone LM005 στην περιοχή του κέντρου και 3D sipe στην περιοχή των ώμων και οι πλευρικές αυλακώσεις συνδυάζονται για καλύτερη πρόσφυση σε συνθήκες πάγου. Στις μεγαλύτερες διαστάσεις του ελαστικού χρησιμοποιούνται διαμήκεις αυλακώσεις για τη μεγιστοποίηση της απομάκρυνσης του νερού.

Ευρεία διαθεσιμότητα

Το Bridgestone Blizzak LM005, που αναπτύχθηκε και κατασκευάστηκε στην Ευρώπη, θα είναι διαθέσιμο το 2019 σε 116 διαστάσεις (από 14’’ έως 22’’), με 40 ακόμη που θα ακολουθήσουν το 2020. Η ανάπτυξη καλύπτει το 92% της ζήτησης στην αγορά, όπως επίσης το 90% σε μεγάλες διαστάσεις ζάντας, από 17" και άνω για να «καλύψει» τα περισσότερα επιβατικά αυτοκίνητα και τα εντός δρόμου SUV. 24 δημοφιλείς διαστάσεις θα προσφέρονται επίσης με ενσωματωμένη τη μοναδική τεχνολογία DriveGuard Run-Flat Technology (RFT) της Bridgestone. Με την τεχνολογία DriveGuard RFT, οι οδηγοί μπορούν να διατηρήσουν τον έλεγχο και να συνεχίσουν να οδηγούν με ασφάλεια για 80χλμ με ταχύτητες έως και 80χλμ / ώρα, εφόσον το ελαστικό πάθει ζημιά.

Οι σημάνσεις 3PMSF και M+S καθιστούν το Bridgestone Blizzak LM005 συμβατό με όλες τις νομοθεσίες περί χειμώνα στην Ευρώπη. Χάρη στο Bridgestone Blizzak LM005, οι οδηγοί εξακολουθούν την πορεία τους απρόσκοπτα όλο των χειμώνα!

 

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί Cookies.

Αν συνεχίσετε με αυτόν τον περιηγητή, τότε συμφωνείτε στην χρήση τους.

Το καταλαβαίνω